Virtuaalivaluutta uutiset maailmalta

Ostakryptoja.com virtuaalivaluutta uutiset on seurannut jännityksellä kryptomarkkinoita, sillä viimeaikoina on paukkunut uudet ennätykset monenkin eri kolikon kohdalla. Esimerkiksi maailman toisiksi isoin kryptovaluutta Etherium on tällä hetkellä sen kaikkien aikojen hintahuipussa, eikä nousulle näy loppua (kirjoitus hetkellä 3 542,13 USD).
Vuoden alusta tähän päivään Etheriumin arvo on lähen viisinkertaistunut ja saavuttanut noin 15% krypto markkinoiden arvosta. Bitcoin sijoittaminen on saavuttanut todella paljon nostetta viimeaikoina.

Tänä vuonna Bitcoin on tippunut ensi kertaa sitten vuoden 2018 alle 50%. Suhteessa muihin kolikoihin, Ethereumin rajun hinnan nousun taustalla saattaa olla se, että Euroopan investointipankki julkaisi jokin aika sitten laskevansa liikkeelle ensimmäiset digitaaliset velkakirjat hyödyntäen Ethereumin lohkoketjua.

virtuaalivaluutta uutiset bitcoin sijoittaminen
Virtuaalivaluutta uutiset yhdessä paikassa

Kryptovaluutat yleistyvät maksuvälineenä

eBay, eli yksi maailman suurimmista verkkokaupoista tutkii mahdollisuutta lisätä kryptovaluutat maksuvaihtoehdoiksi. eBayn vuosittainen liikevaihto on yli 10 miljardia dollaria, joten tämä olisi erittäin mielenkiintoinen käänne kryptomarkkinoihin.

Nykyään yhä useampi yritys tarjoaa kryptoilla maksamisen yhdeksi vaihtoehdoksi. Tulevaisuudessa tämän luulisi yleistyvän entisestään. Yleisimpiä maksuvälineitä on Bitcoin, Etherium, Litecoin sekä Bitcoin cash.

Myös suurin Latinalaisen Amerikan online-markkinapaikka, Mercado Libre on päättänyt hyväksyä kryptovaluutat kauppa valuutaksi. 81 miljardin vähittäismyynnillään sekä on Etelä-Amerikan toiseksi suurin yritys ja se toimii 18 eri maassa, mukaan luettuna suurimmat markkina-alueet: Brasilia, Argentiina sekä Meksiko. Luultavasti onkin siis pelkkä ajan kysymys, kunhan kryptovaluutat nousevat keskeiseen rooliin yhtenä johtavista digitaalisista maksuvaihtoehdoista Latinalaisessa Amerikassa.

Kuinka päästä alkuun

Ostakryptoja.com sivuilla on oma artikkeli miten jokainen pääsee erittäin kätevästi mukaan kryptojen kiehtovaan maailmaan. Kryptovaluutat on erittäin hyvä sekä jännittävä tapa päästä mukaan sijoitusmaailmaan mukaan. Normaalisti ehkä “riskittömin” sijoittaminen on vanhoihin jo paikkansa vakiinnuttamiin kryptoihin luottaminen, kuten Bitcoin sijoittaminen, vaikkakaan kryptoihin sijoittaminen ei ikinä ole riskitöntä, vaan todella suuren riskin sijoitustoimintaa. Kuitenkin, niin kuin nyt tälläkin hetkellä markkinoilla todella kovaa nouseva Etherium todistaa, myös jo vakiintuneissa kryptoissa on nousu potenttiaalia. On kuitenkin lähes mahdotonta sanoa mitä sijoitusmaailmassa tapahtuu, mutta Ostakryptoja.com virtuaalivaluutta uutiset kuitenkin seuraa tilannetta.

Markkinoilla on myös niin sanottuja hype kolikoita, joilla voi päästä hetkittäin todella suuriin tuottoihin, mutta niissä on myös vieläkin isommat riskit. Uudet kolikot saattavat olla ns. pump and dump kolikoita, joka tarkoittaa sitä, että isot sijoittajat pyrkivät maksimoimaan tuottonsa pienempien sijoittajien kustannuksella.

Kuinka valita kauppapaikka

Ostakryptoja.com – sivusto tutkii sekä arvostelee markkinoiden johtavat kauppapaikat. Kun aloittaa sijoittamisen jo vakiintuneilla sekä tunneteilla kauppapaikoilla, kuten eToro tai Plus500, niin yleensä pääsee helpommalla. Heillä on todella kattava kryptovaluutta valikoima, mutta kuitenkin myös vanha kunnon Bitcoin sijoittaminen onnistuu, joten ostettavaa kyllä riittää aloittelijoiden tarpeisiin. Esimerkiksi näiltä edellä mainituilta kauppapaikoikoilta löytyy myös mahdollisuus sijoittaa myös osakkeisiin, kultaan tai öljyyn.
Aloita sijoittaminen helposti tästä: eToro, Stormgain

Ledger - Crypto Beginners Pack