StormGain

StormGain on kesällä 2019 perustettu treidausalusta sekä kryptoille että myös muille sijoituksille. Heti alkutaipaleellaan StormGain sai julkisuutta, sillä siitä tuli Valioliigasta tutun Newcastlen sponsori. Nykyään krypto sijoittaminen on erittäin helppoa sekä tässä jutussa kerromme miten osta virtuaalivaluuttaa helposti.

Kryptovaluutta markkinat ovat olleet viimevuosien aikana todella kovassa kasvussa, ja StormGain on yksi varteenotettava tekijä markkinoilla. Kyseessä on todella monipuolinen treidaus- ja sijoitusalusta, joka on ollut tullut markkinoille 2019 vuoden kesäkuussa. StormGain käyttää alustanaan suuren suosion saavuttanutta Libertexin alustaa, jolla on jo yli kaksi miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Heidän suurin tavoitteensa on luoda alusta, josta osta virtuaalivaluuttaa helposti.

StormGainin ovat perustaneet suuri ryhmä finanssi- ja tegnologia-alan ammattilaisia. Yhtiö pitää päämajaansa Montenegrossa, mutta se työllistää yli 50 ihmistä ympäri maailman sekä sivut ovat käännetty jo useille eri kielille. Valitettavasti suomenkieltä ei vielä löydy valikoimista.

Osta virtuaalivaluuttaa helposti StormGainia käyttäen

StormGainiin rekisteröityminen sekä käytön aloittaminen on todella helppoa. Pääset rekisteröitymään tästä. Linkkiä klikkaamalla aukeaa alla näkyvä sivu, jossa krypto sijoittaminen aloittaminen on erittäin vaivatonta. Rekisteröitymiseen tarvitset voin toimivan sähköpostiosoiteen sekä salasanan.

Osta virtuaalivaluuttaa helposti krypto sijoittaminen
StormGain rekisteröinti

Yllä olevasta linkistä pääset tälle sivulle, jota kautta pystyt rekisteröitymään. Lisää sähköpostiosoitteesi sekä laita haluamasi salasana, jonka jälkeen paina REGISTER NOW – nappia.

Kunhan olet tehnyt nämä vaiheet, niin saat sähköpostiisi kaksi erilaista vahvistusviestiä. Ensimmäinen vahvistaa onnistuneen rekisteröinnin sekä toinen on tervetuliaisviesti uusille asiakkaille. Jos et pääse suoraan kirjautumaan palveluun, niin klikkaa sähköpostin vahvistuslinkkiä: (”Your account has been opened”).

Aivan ensimmäiseksi kun käytät StormGainia, suosittelemme erittäin vahvasti että asetat 2FA, eli 2-vaiheisen autentikoinnin päälle. Tämä on erittäin paljon suositeltua kaikilla nettisivuilla, joissa käsitellään arkaluontoista tietoa.

Tallettaminen ja kotiuttaminen

Markkinoilla on käytössä kahta erilaisia talletus sekä kotiutus tapoja, joilla osta virtuaalivaluuttaa helposti. Osa pörsseistä tulee kryptovaluuttojen ostoja euroilla/dollareilla sekä pankkisiirroilla (esim eToro). Tällaiset pörssit vaativat myös KYC-tunnistautumisen, eli tunnistautumisen henkilöllisyystunnuksen sekä osoitteen avulla.

Toiset pörssit toimivat vain stablecoinien sekä muiden kryptovaluuttojen avulla, kuten esimerkiksi markkinajohtaja Binance. StormGain kuuluu Binancen kanssa tähän kategoriaan, tämänkaltaisissa pörsseissä tilin avaaminen on huomattavasti nopeampaa.

StormGainin ulkoasu on erittäin helppokäyttöinen sekä onnistunut. Näet helposti mitä tehdä, sekä löydät valittavana olevat sijoitusvaihtoehdot.

StormGain demo kryptopörssi

StormGainilla on käytössä myös demo sovellus jossa voit harjoitella sijoittamista leikkirahalla sen sijaan että osta virtuaalivaluuttaa helposti oikealla rahalla. Käytössäsi on 50 000 USTD, jota voit käyttää ihan kuin se olisi oikeaa rahaa. Tämä on erittäin järkevä tapa tutustua kryptojen maailmaan.

Yhteenveto

StormGain on todella hyvä valinta jos haluat osta virtuaalivaluuttaa helposti. Pääset alkuun todella nopeasti avaamalla tilin. Heillä on todella antelias vuosikorko systeemi talletuksillesi. Kun osta virtuaalivaluuttaa helposti heidän kautta, saat 10% vuosikoron talletuksillesi, jonka koko on 100 – 50.000USTD. Korko maksetaan joka kuukausi. Tämä on varsin houkutteleva korko, sillä alan suurimmat toimijat maksavat yleensä vain muutaman prosentin korkoa.

StormGainilla on myös erittäin kätevät Android- sekä iOS-sovellukset, jotka ovat ladattavissa Google Play kaupasta sekä Apple Storesta. Nämä äpit mahdollistavat treidaamisen milloin tahansa sekä missä tahansa todella helposti, kunhan sinulla on toimiva internet.

Jos kiinnostuit aiheesta, niin käy kokeilemassa StormGainia. Se on aivan ilmaista sekä ensitallettajat saavat ilmaiseksi 25 USTD!

Muista että krypto sijoittaminen on todella suuren riskin sijoitustoimintaa. Vaikka krypto sijoittaminen on nykyään todella helppoa ja nopeaa, niin on erittäin tärkeää muistaa ettet ikinä osta virtuaalivaluuttaa enempää kuin sinulla on vara menettää.

Ledger - Crypto Beginners Pack