Shiba Inu (SHIB)

Shiba inu on japanilaisista pystykorvaroduista suosituin Suomessa. Shiba Inu on pieni ja ketterä koira, joka selviytyy erinomaisesti vuoristoisilla seuduilla. Myös kryptovaluuttana tunnentun Shiba Inun suosio on Suomessa ja maailmalla kasvanut huimaa vauhtia sekä se on selviytynyt erittäin hyvin kryptomarkkinoilla. Jotkut jopa miettii sen olevan paras kryptovaluutta tällä hetkellä, mutta siihen on todella vaikea antaa selkeää vastausta. Tässä artikkelissa tutustumme kannattaako ostaa Shiba Inua sekä tutustutaan kolikkoon hieman tarkemmin.

Shiba Inu Kannattaako ostaa Shiba Inua paras kryptovaluutta
Shiba Inu on noussut todella paljon vuoden 2021 aikana

Mikä on Shiba Inu?

Meemivaluuttanakin tunnettu Shiba Inu kolikko syntyi loppuvuodesta 2020 haastamaan suureen suosioon kivunnutta Dogecoinia. Dogecoinia sekä Shiba inua erottaa se, että Dogecoin on syntynyt puhtaasti meemivaluutaksi, mutta Shiba Inualla on tarjota myös ShibSwap Exchange, tämä toimii eräänlaisena kaupankäynti alustana.

Shiba Inu on varsin erikoinen valuutta verrattuna muihin, koska sen kehittävät eivät jättäneet itselleen kyseistä valuuttaa lainkaan omaan käyttöön tai myöskään mahdollisen tulevan kehitystyön rahoittamiseen. Shiba Inu lukitsi 50% kokonaistarjonnasta suoraan Uniswap poolin tarjoamalle kaupalle, sekä 50% lahjoitettiin suoraan Ethereum kehittäjälle, eli Vitalik Buterinille.

Kannattaako ostaa Shiba Inua?

Joidenkin ihmisten puheissa Shiba Inusta käytetään nimitystä jopa paras kryptovaluutta tällä hetkellä, mutta onko se hyvä sijoituskohde ja kannattaako Shiba Inua ostaa? Tätä asiaa tuskin kukaan tietää tällä hetkellä varmasti, sillä kryptomarkkinat ovat tunnetusti todella arvaamattomia. Pyrimme kuitenkin seuraavassa kappaleessa tuomaan esille näkökulmia sekä meidän arvion kannattaako Shiba Inua ostaa?

Nykypäivänä kryptomarkkinoilla kuumana trenditä toimii ns. meemivaluutat, johon myös Shiba Inu yleensä lasketaan mukaan. Alkujaan meemeiksi tarkoitetut kryptovaluutat olivat lähillä asiantuntijoiden pilkan kohteena, mutta nyt ne ovatkin kasvaneet todella nopeasti sekä tuoneet sijoittajilleen huikeita omaisuuksia. Viime aikoina esimerkiksi Dogecoin on noussut jopa suuremmaksi kuin XRP, joka on ollut markkinoilla jo pitkään. Nämä kolikot ovat onnistuneet kasvattamaan markkina-arvoaan todella räjähdysmäisesti, jopa kymmeniin miljardeihin dollareihin.

Tulevaisuuden näkymiä on lähes mahdotonta ennustaa tällä hetkellä, mutta osa sijoittajista odottaa Shiba Inulla olevan mahdollisuuden samanlaiseen mielettömään nousuun, kuten saimme Dogecoinin kohdalla todistaa. Dogecoiniin aikaisessa vaiheessa sijoittaneet saavat kiittää Elon Muskia sekä hänen sosiaalisen median päivityksiään rakettimaisesta noususta.

Vielä vuoden 2020 lopulla Shiba Inua sai lähestulkoon ilmaiseksi, joten projektiin ensimmäisenä sijoittaneet ovat päässeet nauttimaan jopa 2 000 000% korosta. Keväällä 2021 SHIP pääsi mukaan useille luotettaville kaupankäynti alustoille, kuten Libertex, StormGain sekä eToro, joka vauhditti kurssi parhaimmillaan 40 000% kuukaudessa. Tuolla hetkellä Shiba Inu saattoikin olla paras kryptovaluutta, mutta kannattaako Shiba Inua ostaa vielä on todella vaikea kysymys. Jos tulevaisuudessa kurssi nousee vielä yhtä villisti kuin Dogecoinin suhteen, niin tuotot saattavat nousta todella suuriksi. Shiba Inun potentiaali pikavoittojen ja nopeiden nousujen lisäksi on tarjota hauskuutta sijoittajilleen. Tämä kolikko kuvaa myös erinomaisesti kryptomaailman omituisuutta, sillä ihmiset ovat keränneet suuria omaisuuksia koirameemeillä, jotka eivät todellisuudessa tarjoa yhtään mitään käyttäjilleen.

Shiba Inu kannattaako ostaa Shiba Inua paras kryptovaluutta
Shiba Inu on ollut vuoden 2021 ehkä paras kryptovaluutta nousia. Vieläkö kannattaako ostaa Shiba Inua?

Miten ostaa Shiba Inua?

Nykyään Shiba Inua saa lähestulkoon jokaisesta isosta kryptopörssistä, joten sijoittaminen on tehty erittäin helpoksi. Kannattaa valita huolella paras kryptovaluutta ostopaikka, sillä kulut voivat vaihdella merkittävästi. Ostakryptoja.com sivusto suosittelee seuraavia ostopaikkoja:

eToro – suomenkielinen sosiaaliseen kaupankäyntiin erikoistunut kaupankäyntialusta, joka on erittäin luotettava sekä valikoima on yksi markkinoiden parhaista – Osta Shiba Inua täältä!
Libertex – maailmanlaajuisesti tunnettu kaupankäyntialusta, josta löytyy sekä Shiba Inu että muutkin suosituimmat kryptovaluutat – Osta Shiba Inua täältä!
Plus500 – CFD -kaupankäyntiin erikoistunut luotettava kaupankäyntialusta, josta pääset käymään kauppaa suosituimmilla kryptovaluutoilla
StormGain – Uusi tulokas kryptotreidi-markkinoille. – Osta Shiba Inua täältä!

Kryptosijoittaminen on erittäin suuren riskin sijoitustoimintaa, joten älä ikinä sijoita enempää kun sinulla on varaa menettää.