Plus500

Plus500 on Israelissa vuonna 2008 perustettu rahoitusyhtiö joka tarjoaa sijoituspalveluita verkossa. Sivusto mahdollistaa sijoittamisen osakkeisiin, valuuttoihin, hyödykkeisiin, kryptovaluuttoihin, ETF:ille, optioille ja indekseille sekä innovatiivisen kaupankäyntiteknologian. Plus500 on turvallinen ja helppo tapa sijoittaa moniin eri sijoitus instrumentteihin kotisohvaltasi. Plus500 on erittäin vahva sekä luotettava sivusto, jonka vahvuuksina ovat Turvallinen sijoittaminen sekä helppokäyttöisyys. Sivustolla onkin käyttäjiä yli 430 000!

Plus500 on tuttu näky myös esimerkiksi jalkapallokentiltä, sillä se sponsoroi esimerkiksi espanjalaista huippuseuraa Atlético de Madridia, Puolan mestaria vuodelta 2019 – 2020 Legia Warszawaa, Italialaista suurseuraa Atalanta B.C:tä sekä Sveitsin superliigan 2019 – 2020 mestaria BSC Young Boysia.

Plus500 on panostanut markkinoiden huippu teknologiaan sekä jatkuvaan tuotekehitykseen. Tämän ansiosta Plus500 on alan johtaja CFD-sektorilla mobiili-innovoinnissa ja asiakastyytyväisyydessä. Plus500 ymmärtää kehittymisen tarpeen sekä uusien innovaatioiden tärkeyden. Tavoitteena on rakentaa kestävä, kasvava, lojaali sekä osallistuva asiakaspohja. Jatkuva markkinoinnin kehittäminen sekä lisääminen auttaa heitä kasvattamaan asiakaskuntaansa.

Tulevaisuuden tavoitteena on pyrkiä pysymään markkinoiden huippu toimijana, sekä kehityksen kärkenä. Tällöin Plus500 on varmasti houkutteleva vaihtoehto myös tulevaisuudessa uusille sekä myös kokeneille sijoittajille.

turvallinen ja helppo tapa sijoittaa
Plus500 turvallinen ja helppo tapa sijoittaa

Mitä on kryptovaluutat

Kryptovaluutat ovat virtuaalivaluuttaa, jota voi käyttää hyödykkeiden ostamiseen. Suosituimpia kryptovaluuttoja ovat tällä hetkellä Litecoin, Bitcoin sekä Ethereum. Plus500 on turvallinen ja helppo tapa sijoittaa ja soveltuu erinomaisesti muun sijoittamis toiminnan ohella myös kryptovaluutta-kauppaan.

Plus500 kauppapaikkana

Plus500 soveltuu erinomaisesti kryptovaluutan kauppa paikaksi. Sivusto on erittäin helppokäyttöinen sekä krypto tarjonta on todella laaja. Kaupankäyntiin et tarvitse erikseen mitään lompakkoa vaan Plus500 kautta ostaminen sekä myyminen on todella helppoa sekä turvallista.

Turvallinen sijoittaminen

Tarjolla on Rajahinta sekä tappionpysäytys työkalut mahdollistamaan helpomman sijoittamisen. Voit asettaa rajahinnan jonka saavuttaessa myynti tapahtuu automaattisesti. Tällöin voit itse määrittää sen voittosumman, jonka jälkeen sijoitukset myydään automaattisesti.
Vastaavasti tarjolla on myös tappionpysäytys työkalu, joka määrittää rajahinnan myynnille. Tällöin vaikka sijoitus romahtaisikin, et voi menettää koko sijoitusta vaan tietty osuus on turvattu.
Jos markkinahinta laskee tai nousee nopeasti määrittämäsi tason ohi, positiosi voidaan sulkea vasta seuraavaan mahdolliseen hintaan, joka voi erota määrittämästäsi hinnasta. Tätä kutsutaan hintaliukumaksi.

Kuinka aloittaa sijoittaminen

Sijoittamisen aloittaminen on todella helppoa. Sinun tulee pelkästään rekisteröityä käyttäjäksi, jonka jälkeen pääset sijoittamisen maailmaan. Jos olet aloittelija, niin suosittelen aloittaa sijoittamisen harjoittelemalla kätevää demo-versiota käyttäen. Kun olet tätä kautta hieman saanut tuntumaa Plus500 käyttämiseen, voit harkita sijoittamista oikealla rahalla.

Kaupankäynti – valikosta pääset näkemään tarjolla olevat sijoitusmahdollisuudet. Valittavana on öljystä sekä kullasta lähtien valittavaa todella paljon.

Rekisteröityminen on todella helppoa, joten rekisteröitymällä alla olevan bannerin kautta tai tätä linkkiä painamalla pääset aloittamaan kaupankäynnin.