Paxful

Paxful on vuonna 2015 New Yorkissa perustettu kryptoihin erikoistunut treidausalusta, jota kautta jokainen voi helposti osta virtuaalivaluuttaa, Bitcoin sijoittaminen ei tämän helpommaksi juuri voi tulla. Käyttäjälleen Paxful on erittäin helppokäyttöinen sekä vaivaton alusta päästä mukaan sijoitusmaailmaan. Tarjolla on kaikki suosituimmat kryptovaluutat kuten Bitcoin, Litecoin sekä Ethereum.

Aloittelevan sijoittajan on todella helppoa päästä mukaan sijoitustoimintaan erittäin pienellä vaivalla, aloittamiseen riittää pelkkä rekisteröityminen sekä henkilöllisyyden vahvistaminen, joka on perushomma kaikille vastuullisille sekä laillisille kryptovälittäjille.

bitcoin ostaminen osta virtuaalivaluuttaa
Aloita Bitcoin sijoittaminen helposti

Bitcoiniin sijoittaminen

Bitcoin on ehdottomasti markkinoiden suurin ja vanhin kryptovaluutta. Jo vuonna 2011 perustettu Bitcoin on hallinnut markkinoita jo useiden vuosijen ajan eikä valtakaudelle ole näköpiirissä vielä loppua. Vuonna 2021 sen arvo on käynyt kaikkien aikojen huippulukemissa, eli 63 729 USD. Koska markkinat heilahtelevat todella paljon on Bitcoin sijoittaminen aina riski, niinkuin kaikki muukin osta virtuaalivaluuttaa sijoittaminen.

Paxful on tehnyt kryptovaluutta sijoittamisen todella helpoksi, kun olet tehnyt vaadittavat tunnistautumis toimenpiteet voit valita talletus vaihtoehdoista mieleisimmän. Valittavana on useita eri vaihtoehtoja, kuten pankkitalletus, korttitalletus, nettilompakot sekä monet muut.

Voit valita itsellesi mieluisimman maksuvaihtoehdon sekä sen jälkeen mieluisimman kauppapaikan. Valittavana on erittäin paljon edullisia vaihtoehtoja, joista asiakkaan on helppo valita mistä osta virtuaalivaluuttaa. Tätä kautta Bitcoin sijoittaminen sujuu kädenkäänteessä.

Kryptosijoittamiseen liittyvät riskit

Kryptosijoittaminen on erittäin korkean riskin sijoitustoimintaa, joten ethän ikinä osta virtuaalivaluuttaa enempää kuin sinulla on varaa menettää. Suuretkin voitot voivat sulaa hetkessä sekä kurssien ennustettavuus on käytännössä katsoen mahdotonta.

Myös kryptovaluutta pörssin valinta on erittäin tärkeää. Kauppapaikan tulee olla luotettava, jollei Bitcoin sijoittaminen muutu rahojen menetykseksi. Kun osta kryptovaluuttaa, niin on erittäin tärkeä tutustua sijoitettaviin valuuttoihin sekä markkinoihin huolellisesti, sillä markkinoilla on monenlaista huijaria sekä keinottelijaa. Siksi onkin ensiarvoisen tärkeää ettet ikinä luovuta tietojasi kenellekään tuntemattomalle.

Bitcoin sijoittaminen – Näin pääset alkuun

Vaikka Paxfulilta ei tällä hetkellä löydykkään suomenkielisiä sivuja, ei Bitcoin sijoittaminen vaadi mitään erityistä kielitaitoa, perusteet riittävät mainiosti. Osta virtuaalivaluuttaa toiminto on tehty helpoksi. Jos haluat osta kryptovaluuttaa suomeksi, niin esimerkiksi eToro on todella hyvä vaihtoehto siihen.

1 Create an Account – Luo tilisi ja aloita sijoittaminen tästä
2 Syötä omat tietosi
3 Vahvista tilisi
4 Valitse haluamasi kryptovaluutta
5 Tee talletus
6 Osta virtuaalivaluuttaa

Onneksi olkoon, olet nyt kryptosijoittaja!

Ledger - Crypto Beginners Pack