Yhteystiedot

  Ota meihin yhteyttä

   Yhteystiedot

   ostakryptoja@gmail.com

   Bitcoin kaupankäynti voi olla haastavaa

   Ostakryptoja.com on luotu auttamaan ihmisiä joita kiinnostaa Bitcoin kaupankäynti sekä kryptovaluuttavostaminen. Olemme kryptovaluutta ostaminen harrastajia jo monen vuoden kokemuksella, joten meidän tarkoitus on helpottaa aloittelevia sijoittajia pääsemään alkuun. Bitcoin kaupankäynti voi tuntua aluksi todella vieraalta sekä vaikealta, mutta esimerkiksi kauppa paikan oikein valinnalla sijoittaminen helpottuu todella paljon. Ostakryptoja.com suosittelee luotettavia kryptovaluutta pörsejä, kuten eToro tai Stormgain, sillä heillä molemmilla on jo usean vuoden kokemus kryptomaailmasta. eToro tarjoaa palvelua myös suomenkielellä, joten se on todella iso etu. Tässä suora linkki muutamille rekisteröitymis sivuille: eToro, SturmGain sekä Libertex.

   Bitcoin sijoittaminen kryptovaluutta ostaminen
   Bitcoin kaupankäynti voi tuntua haastavalta aluksi.

   Yhteydenotto

   Vierestä löytyvän lomakkeen kautta voit olla meidin yhteydessä kaikissa asioissa. Bitcoin kaupankäynti saattaa olla haastavaa, joten asiantunteva apu voi olla todella huodyllistä. Me vastaamme parhaamme mukaan kaikkiin kysymyksiin mihin tahansa liittyen, mutta meidän erikoisalaa ovat kryptovaluutta ostaminen, Altcoin (Ethereum, Litecoin, Dogecoin yms.), kryptomarkkina pörssit sekä lähestulkoon kaikki kryptomaailmaan liittyvä.

   Vasemmalta puolelta löydät yhteydenotto lomakkeen sekä sähköposti osoitteen joiden kautta saat yhteyden meihin todella kätevästi. Jos olet meihin yhteydessä sijoittamiseen liittyvissä asioissa, ostakryptoja@gmail.com on oikea osoite. Kaupalliseen yhteistyöhön liittyvissä yhteydenotoissa käytössämme on ostakryptoja@gmail.com.

   Vastuullinen sijoittaminen

   Kryptovaluutta ostaminen sekä Bitcoin kaupankäynti on erittäin suuren riskin sijoitustoimintaa. Kryptokursseilla on taipumus muuttoa todella nopeasti sekä vaihtelut voivat olla todella merkittäviä. Ostakryptoja.com ei ole sijoitusvihje sivusto, vaan kaikki sivustollamme näkyvä materiaali on vain meidän omia näkemyksiä kryptomarkkinoista. Me päivitämme sekä teemme sivua meidän henkilökohtaisesta kiinnostuksesta aiheeseen liittyen, emmekä missään olosuhteissa lupaa varmaa tuottoa mihinkään sijoitukseen. Ole myös huolellinen sijoittamisessa, sillä kryptomaailmassa valitettavasti esiintyy todella monia huijaus valuuttoja sekä pörssejä.

   Ns. Pump and dump on valitettavan yleistä kryptomaailmassa. Se on hintamanipulaatioon perustuva sijoitushuijaus, missä huijari nostaa (pump) itse omistamansa osakkeen tai kryptovaluutan hintaa levittämällä väärää positiivista informaatiota kryptovaluutasta. Kun hinta on noussut, huijari myy (dump) ylihintaisen kryptovaluutan korkeaan hintaan, jolloin kupla puhkeaa ja muut sijoittajat kärsivät tappioita. Huijaukset kohdistuvat yleensä uusiin juuri markkinoille tulleisiin kryptovaluuttoihin.

   Bitcoin kaupankäynti sekä kaikenlainen kryptovaluutta ostaminen on todella korkean ristin sijoitustoimintaa, joten älä ikinä sijoita mihinkään kryptovaluuttaan enempää kuin sinulla on varaa hävitä. Kurssien heilahtelut saattavat olla todella suuria, joten suuretkin voitot saattavat sulaa todella nopeasti. Muista aina tutustua sijoituskohteeseesi ennen lopullisen ostopäätösen tekemistä.