Mikä on NEO?

NEO on jo vuonna 2014 perustettu kolmannen sukupolven hajautettu lohkoketjuratkaisu. Käyttötarkoituksena NEO:lla on olla avoimen lähdekoodin kryptovaluutta sekä älypuhelimille platform. Jos mielessäsi on krypto sijoittaminen, niin NEO on todella hyvä vaihtoehto siihen.
NEO on perustettu Kiinassa ja se sisältää myös toisen kryptovaluutan jonka nimi on GAS, se toimii ikään kuin virtuaalisena bensana, jota ilman NEO:n ekäsysteemi ei voi toimia mitenkään. Jos olet harkinnut osta kryptovaluuttaa, niin tästä löytyy tärkeää tietoa.

krypto siiottaminen osta k
NEO on erinomainen virtuaalivaluutta aloittaa krypto sijoittaminen

NEO on kolmennen sukupolven platform alusta, jonka avulla ekosysteemiin luojat voivat kehittää hajautettuja sovelluksia. Toimintaperiaatteeltaan NEO toimii kuten esimerkiksi Cardano sekä Ethereum.

Miks NEO on kehitetty?

NEO:n tarkoitus on tehdä mistä tahansa varallisuudesta, oli se sitten digitaalista tai fyysistä, saavutettavaa jokaiselle ihmiselle tai sovellukselle mahdollisimman helpoksi. Eli toisin sanoen NEO tarkoitus on poistaa valikädet ihmisten välisistä siirroista, kuten esim. pankit.

NEO:n mukava tuleva digitaalinen tunnistautuminen saa aikaan paljon luotettavampaa sekä helpommin seurattavaa krypto sijoittaminen. Tämä on erittäin tärkeää valtio tasolla, sillä laittoman toiminnan estäminen on erittäin tärkeää, joten tämä tekee sen estämisetä huomattavasti helpompaa.

Nykyaikana myös niin sanottu KYC “Know Your Customer” on keskeisessä roolissa rahanpesun estämiseksi. Tällä saralla NEO on yksi edelläkävijöistä X.509 standardin sertifikaatin ansiosta.

Mite NEO toimii?

NEO kryptovaluutta toimii sekä NEO että neoGAS, eli GAS tokeneilla. Näistä ensimmäinen, eli, NEO token, on niin sanottuun lohkoketjun hallinnointiin käytettävä token. NEO token on erittäin asiakaslähtöinen token, sillä se antaa mahdollisuuden äänestää alustan kehittämisessä.

Jälkimmäinen, eli GAS token, on token jota käytetään transaktioihin sekä älysopimuksiin.

Krypto sijoittaminen – kuinka ostaa NEO kryptovaluuttaa

Sijoittamispaikan valinta on myös NEO:n suhteen erittäin tärkeää. Kryptopörsseillä kulut saattavat vaihdella suurestikkin eri toimijoiden kesken, joten sen edullisimman valinta on erittäin tärkeää. Kaikilla paikoilla ei ole myöskään käytössä suomenkielisiä sivustoja, joten sekin saattaa hankaloittaa sijoittamista.

Ostakryptoja.com suositteleekin suomenkielista eToro kryptöpörssiä myös NEO:n ostamiseen. Heillä on todella kattava valikoima erilaisia kryptovaluuttoja sekä sivut ovat erittäin helppokäyttöiset sekä selkeät myös aloittelijoille.
Tässä ohjeet miten aloittaa krupto sijoittaminen helposti:

Vaihe 1 – Löydä hyvä kryptopörssi, jossa on alhaiset kulut. Meidän suositus on eToro
Vaihe 2 – Talleta tilillesi rahaa turvallisesti luottokortilla, PayPalilla tai tilisiirtona. ETorossa pääset alkuun jo niinkin alhaisella summalla kuin 175 euroa
Vaihe 3 – Etsi haun avulla kryptovaluutoista NEO
Vaihe 4 – Valitse x1 ja omistat kaikki NEO, jotka ostat
Vaihe 5 – Säilytä kaikki NEO ilmaiseksi eToro tililläsi

Muista että krytosijoittaminen on erittäin riskialtista sijoittamista, joten älä ikinä osta kryptovaluuttaa enemmän kuin sinulla on varaa menettää.