eToro

eToro on perustettu jo vuonna 2007 ja se on nykyään maailman johtava sijoitusalusta. eToro toimii jo 140 eri maassa sekä sillä on yli 13 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. eToro soveltuu erittäin hyvin sekä monenlaiseen sijoittamiseen, kuten osakkeisiin sekä myös kryptovaluutta sijoittaminen onnistuu mainiosti. Sivustolla on pitkät perinteet sijoitustoiminnasta, joten sivusto on luotu erittäin käyttäjä ystävälliseksi sekä helppokäyttöiseksi, joten jos olet harkinnut osta virtuaalivaluuttaa, niin eToro on erittäin hyvä paikka siihen.

kryptovaluutta sijoittaminen osta virtuaalivaluuttaa
Vuonna 2007 perustettu eToro on erinomainen kryptopörssi.

eTorosta löytyy lähes 100 eri kryptovaluuttaa, joten tarjolla on taatusti markkinoiden kuumimmat valuutat, kuten Bitcoin, Litecoin, Cardano sekä Etherium. eTorolla sijoittamisessa ei tule olemaan palkkioita lainkaan, vaan saat koko 100% summan sijoitettua itse asiaan, eli sinulle jää pelkästään pääasia, kryptovaluutta sijoittaminen..

Maksutavat

eTorolle tallettaminen sujuu erittäin kätevästi monella eri tavalla. Käytössä on kaikki yleisimmät maksutavat, kuten Trusty, pankki-/luottokortti, verkkopankkimaksu, Skrill, Neteller sekä PayPal. 

Nostot tulee tehdä samalla maksutavalla kuin tallettaminen.

Maksutapahtumien turvallisuus on taattu erittäin luotettavalla Secure Socket Layer (SSL) – työkalulla, joten kryptovaluutta sijoittaminen on täysin turvallista eToron kautta..

eToro social trading

eToro on kehittänyt uudentyyppisen eToro social trading ohjelman auttamaan aloittelevia sijoittajia pääsemään sijoitusmaailmaan käsiksi. Siinä kuka tahansa pääsee seuraamaan ketä tahansa sijoittajaa mistä päin maailmaa tahansa, joten jokainen voi seurata ketä tahansa yli 13 miljoonasta käyttäjästä ja jos haluat seurata ammatilaisen toimia, tämä on mahdollista kun vain osta virtuaalivaluutta kuten hän. Tämä mahdollistaa harrastelija sijoittajien seurata ammattisijoittajien sijoituksia sekä päästä tätä kautta käsiksi paremmin sijoitus maailmaan.

Palvelu mahdollistaa myös interaktiivisuutta muiden käyttäjien kanssa. Klikkaamalla mitä tahansa sijoitusinstrumenttia, pääset näkemään muiden käyttäjien mielipiteitä sekä kommentteja kyseisistä sijoituskohteista. Voit myös itse lisätä milloin tahansa omia kommentteja sekä kauppa suosituksia.

Kryptovaluutta sijoittaminen eTorolla

Kryptovaluutta sijoittaminen on erittäin helppoa aloittelevalle sijoittajalle eToron kautta sekä myös hieman kokeneemmalle. Sivuston ollessa helppokäyttöinen sekä selkeä, osta virtuaalivaluuttaa onnistuu käden käänteessä. Sivuilla on myös erittäin kattava valikoima sekä krypto sijoittamiseen liittyvää tietoa sekä moneen muuhunkin sijoittamiseen liittyvää asiaa.

Rekisteröityminen

Klikkaamalla tästä pääset luomaan tiliäsi eTorolle.

Ensiksi sinun tulee luoda oma käyttäjätunnus, salasana sekä lisätä sähköpostiosoitteesi. Kun olet lukenut läpi hyväksynyt käyttöehdot pääset klikkaamaan Aloita kaupankäynti – painiketta, jolloin saat sähköpostiisi erillisen vahvistusviestin.

Vahvistuksen jälkeen pääset käsiksi kaikkiin eToron ominaisuuksiin ja tätä kautta aloittamaan kaupankäynnin.

Älä ikinä osta virtuaalivaluuttaa enemmän kuin mitä sinulla on varaa menettää. Kryptovaluutta sijoittaminen on erittäin suuren riskin sijoitustoimintaa.

Ledger - Crypto Beginners Pack