Ethereum

Ethereum on vuonna 2015 julkaistu Vitalik Buterin kehittämä kryptovaluutta. Nykyään se on Bitcoinin jälkeen maailman toiseksi suurin virtuaalivaluutta. Ethreum ostaminen on helppoa ja vaivatonta ja tässä artikkelissa perehdytämme sinut asiaan.Vuonna 2014 Ethereum järjesti suuren joukkorahoituksen, joka tuotti komeat 20 miljoonaa projektin kehitys työhön. Jotkut asiantuntijat pitävät Ethereumia jopa 2010 – luvun suurimpana teknologisena innovaationa. Vuonna 2016 todellisen läpilyönnin tehnyt Ethereum poikkeaa huomattavasti markkinoiden suurimmasta virtuaalivaluutasta Bitcoinista. Siinä missä Bitcoin on vaihdannan väline, niin Ethereumia voidaan pitää eräänlaisena ekosysteeminä.

Vuodet 2016 Ethereum joutuin historiansa suurimpiin vaikeuksiin, sillä rikolliset onnistuivat hyödyntämään Ethereumin lohkoketjusta havaittua haavoittovuutta sekä hakkeroitumaan lohkoketjuun.

Sen sijaan vuodet 2017 – 2018 ovat olleet Ethereumille yhtä voittokulkua, suurin osa liikkeelle lasketuista tuona aikana liikkeelle lasketuista uusista kryptovaluutoista luotiin Ethereumin lohkoketjuun pohjautuen. Näinä vuosina Ethereum nousi ensimmäistä kertaa suuren maailman tietoisuuteen sekä monet yritykset ryhtyivät pohtimaan, voisivatko he hyödyntää Ethereumia jollakin tavalla omissa bisneksissään. Tällä kryptolla on monenlaista käyttötapaa mutta Ethreum ostaminen valuuttana on kuitenkin helpoin tapa päästä alkuun.

mistä saa ostettua Ethereumia? Osta Ethereumia Kryptoja helposti netistä
Ethereum

Ethereum sijoituskohteena

Ethereum on ehdottomasti yksi vanhimmista sekä suosituimmista kryptovaluutoista, mitä markkinoilta löytyy. Vuonna 2015 perustetun lohkoketjun ympärille on vuosien varrella kasvanut erittäin laaja sekä aktiivinen kehittäjäyhteysö. Viime vuosien kehityksen sekä suosion takeena on toiminut tasainen sekä jatkuva kasvu. Myöskin jatkuvat innovaatiot lohkoketjuissa ovat vaikuttaneet positiivisesti Ethereumin kehitykseen. Ethreum ostaminen onnistuu muiden kryptovaluuttojen tavoin lähes kaikista kyptopörsseistä suuren suosionsa ansiosta.

Viime vuosina Ethereum on saanut markkinoille useita eri kilpailijoita, mutta ainakin vielä Ethereum on alalla ylivoimaisesti suurin toimija. Ethereumin etuna muihin ekosysteemeihin on ehdottomasti se, että he ovat olleet pisimpään markkinoilla. Bitcoinin tapaan sen ollessa vanhin ekosysteemi markkinoilla, niin se on onnistunut hankkimaan taitavimmat kehittäjät sekä ohessa useita eri kryptovaluuttaprojekteja. Eimerkiksi nykyään valtaisaa huomiota nauttivat hajautetun talouden sovellukset (Defi) ovat lähen aina rakennettu Ethereumin lohkoketjuun.

Ethreum ostaminen

Ethereum on yksi maailman tunnetuimmista sekä suurimmista kryptovaluutuista maailmassa, joten lähestulkoon jokaisesta kryptopörssistä löytyy Ethereum todella helposti joka merkitsee sitä, että Ethereum ostaminen on tehty todella helpoksi. Ethereum on tällä hetkellä todella kovassa nosteessa ja sen arvo on kaikkien aikojen huippuarvossa (kirjoitushetkellä 3859.65 USD). Esimerkiksi eToro sekä Plus500 tarjoavat aloittelevalle sijoittajalle helpon pääsyn kryptomaailmaan.

  1. Siirry tästä eToroon tai Plus500
  2. Luo käyttäjätili
  3. Tee talletus
  4. Valitse haluamasi sijoituskohde
Ledger - Crypto Beginners Pack