CEX.IO

CEX.IO on Lontoossa vuonna 2013 perustettu kryptopörssi. Heillä on asiakkaana yli 4 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti, joten se on yksi suurimmista kryptopörsseistä. Se on myös vanhin Bitcoinin välittäjä palvelu. Vaikka CEX.IO ei suomessa oli kovinkaan tunnettu vielä, niin kysymykseen onko CEX.IO luotettava on helppo vastata, sillä se on todella luotettava ja turvallinen käyttäjälle sekä rekisteröityminen on todella helppoa ja nopeaa.

onko CEX.IO luotettava
CEX.IO

Onko CEX.IO luotettava?

Onko CEX.IO luotettava kysymykseen vaikuttaa myös suuresti se, että he väittävät ettei kukaan heidän asiakkaistaan ole ikinä menettänyt senttiäkään rahoistaan vaan joka ikinen maksutapahtuma on toiminut ilman yhtään teknistä ongelmaa.

Heillä on myös useita eri lisenssejä, joka kasvattaa luottamusta. Jotta voit suorittaa rahansiirtoja, sinun tulee suorittaa KYC (Know Your Customer) vahvistukset sekä he myös huolehtivat AML (Anti Money Laundering) säädöksistä.

Maksutavat

Voit ostaa kryptoja todella helposti ja turvallisesti käyttäen Visa tai MasterCard kortteja tai sitten suoralla pankkitalletuksella. Voit ostaa valuuttaa käyttäen Euroissa, Dollareissa tai Punnissa.

Voit tehdä talletuksen nopeasti luotettavalla SEPA siirrolla.

Ennen kuin voit alkaa siirtämään rahaa, sinun tulee suorittaa yllämainittu tilin vahvistus.

CEX.IO mobiili appi

CEX.IO tarjoaa erittäin laadukkaan mobile appin, joka helpottaa päivittäistä krypto kauppaa todella paljon. Appi on ladattavissa IOS sekä Android alustalle. Voit ostaa sekä myydä kryptovaluuttaa todella nopeasti mistä tahansa kunhan sinulla on toimiva netti. Voit asettaa hälytyksiä hinnan muutoksista jolloin saat ilmoituksen välittömästi kun jotain muutoksia tapahtuu, tämä toiminto on tosin tällä hetkellä valittavissa on vain Bitcoinilla, Ethereumilla, Bitcoin Cash:lla sekä Litecoinilla.

Yleistä

CEX.IO on todella hyvä sekä luotettava kryptopörssi, jos olet kiinnostunut krypto sijoittamisesta. Heillä on todella kattava valikoima eri valuuttoja sekä sijoituksesi on koko ajan varmassa turvassa.

Onko CEX.IO luotettava
Onko CEX.IO luotettava

Kirjoitus hetkellä CEX.IO on saanut keskimäärin 4.7 tähteä Truspilot arvosteluista. Arvosteluja on jätetty yhteensä 21 663, näistä 90% on ollut hyviä ( 79% Excellent sekä 11% Great). Moni negatiivinen palaute oli johtunut KYC/AML prosesseista, joita asiakkaat eivät olleet täysin sisäistäneet. Nämä tarkistukset eivät ole CEX.IO riippuvia, vaan lisenssin edellyttämiä. He ovat myös vastanneet todella nopeasti, asiallisesti ja kattavasti näihin palautteisiin.

Eli kun mietitään onko CEX.IO luotettava kryptopörssi, niin vastaus on ehdottomasti kyllä sekä suosittelemme heitä todella mielellämme. Ainut huono puoli on se, että heillä ei ole tarjolla suomenkielistä sivustoa. Suomenkielisistä sivuista suosittelemme eToroa.

Rekisteröidy yli 4 miljoonan käyttäjän CEX.IO kryptopörssiin tästä.

Rekisteröidy

CEX.IO oli ensimmäinen kryptopörssi joka lisäsi valikoimiin Bitcoinin vuonna 2013. Liity mukaan menestystarinaan!

BuyBitcoinswithCreditCard
CEX.IOmostTrusted