Bitcoin hinta ennätyslukemissa!

Viimeaikoina kryptomaailmassa on nähty todella huikeaa kasvua, esimerkiksi Bitcoin hinta kipusi uuteen ennätyslukemaan (kirjoitus hetkellä noin 66 000 USD). Edellisen kolmen kuukauden aikana Bitcoin on noussut yli 108%! Tämän kertainen hinnan kasvu on todella merkittävää Bitcoinin historiassa. Sosiaalisessa mediassa Bitcoinin viimeaikainen menestys on noteerattu laajalti ja monet ovat ottaneet uutiset vastaan riemumielin. Asiantuntijat jopa spekuloi nouseeko Bitcoin arvo 100k.

Bitcoin hinta nouseeko Bitcoin arvo 100k
Bitcoin hinta nousi ATH lukemiin. Nouseeko Bitcoin arvo 100k tulevaisuudessa?

Bitcoin hinta tulevaisuudessa

Tulevaisuutta Bitcoinin osalta on vielä mahdotonta ennustaa, joten nouseeko Bitcoin arvo 100k on vielä todella aikaista sanoa. Aina kun rikotaan ATH, voi tulevaisuudessa tapahtua mitä tahansa. Kurssi voi jatkaa kasvuaan tai myös laskemisen mahdollisuus on aina olemassa. Ostakryptoja.com uskoo hinnan nousevan kohti 100k tämän vuoden loppua kohti, mutta sen tulevaisuus näyttää.
Pitää kuitenkin muistaa, että kurssi ei koskaan nouse taivaisiin suoraan ilman minkäänlaisia korjausliikkeitä. Esimerkiksi viime keväänä huomattiin jopa usean kymmenen prosentin laskuja todella nopeasti, ei olisi mikään yllätys jos vastaavaa tapahtuisi myös tulevaisuudessa. Tarkan Bitcoin arvon kehitys ennusteen antaminen on tällä hetkellä vielä käytännössä mahdotonta.

Kryptomarkkinat yleisesti

Nykyinen Bitcoin hinta ennätys on vaikuttanut myös altcoin markkinoihin todella vahvasti. Esimerkiksi kirjoitushetkellä Aave – kolikko on ollut todella kovassa nosteessa. Yllättävää kyllä, vanhoista ja hieman tunnetuimmista kolikoista esimerkiksi Ethereum sekä Litecoinin nousut ovat jääneet odotettua pienemmiksi.

Bitcoin sijoittaminen

Jos päätät sijoittaa Bitcoiniin tai mihin tahansa muuhun kryptovaluuttaan, niin kauppapaikan valinta on todella tärkeää. Oikealla valinnalla säästät kauppakuluissa sekä pääset sijoittamaan turvallisesti. Jos etsit helppokäyttöistä sekä suomenkielistä sijoituspalvelua, niin sitten eToro on todella hyvä valinta. eToro on tehnyt sijoittamisen aloittamisesta todella yksinkertaista sekä käyttäjä ystävällistä. Tutustu tästä eToro arvosteluun, ja jos päätät aloittaa sijoittamisen, niin se onnistuu tämän linkin kautta.

Vaikka Bitcoin hinta sekä muut kryptot ovatkin olleet yleisesti todella mukavassa nousussa, niin on erittäin tärkeää pitää pää kylmänä sijoituksien suhteen. Krypto maailmassa hetkelliset heilahtelut voivat olla todella suuria ja esimerkiksi, se että nouseeko Bitcoin arvo 100k ei missään nimessä ole varmaa.