Bitcoin Cash (BCH)

Vuonna 2017 perustettu Bitcoin Cash on luotu helpottamaan maksuliikennettä, eli niin sanottua P-to-P-vaihdantaan. Verrattuna esimerkiksi Bitcoiniin, Litecoiniin tai Ethereumiin Bitcoin Cash on varsin nuori kryptovaluutta, mutta silti se mainostaa olevansa “maailman paras raha”, nopea, edullinen, luotettava, vakaa, turvallinen sekä yksinkertainen. Kun osta virtuaalivaluuttaa, niin Bitcoin Cash on varteenotettava vaihtoehto.

Bitcoin Cash vs Bitcoin
Bitcoin Cash vs Bitcoin

Bitcoin Cash vs Bitcoin

Alkuperäinen Bitcoin on huomattavasti raskaampi kryptovaluutta kuin Bitcoin Cash, joten tämä on luotu helpottamaan sijoitustoimintaa sekä rahaliikennettä. Bitcoin ei ominaisuuksiensa vuoksi sovi niin hyvin sijoitustoimintaan. Tämäkin on yksi asia, jota sinun tulee tutkia tarkkaan ennen kuin osta virtuaalivaluuttaa.

Tavallisesti kryptovaluutat perustuvat lohkoketju teknologiaan, jossa lohkoketjun koko määrittää siirtojen nopeutta. Bitcoin Cashin lohkon koko on yhteensä 8 megaa, kun taas Bitcoinissa vastaava koko on 1 mega. Asiaa tuntemattomalle voi mahdollisesti olla vaikea ymmärtää näiden eroja, mutta todettakoon, että Bitcoin Cash on ns. isompi hiekkalaatikko, jossa mahtuu leikkimään paremmin.

Jokunen vuosi sitten kryptovaluuttojen nostaessa suosiotaan, Bitcoinin suurimmaksi ongelmaksi paljastui kauppatahtumien hitaus. Yksi myynti- tai ostotapahtuma saattoi kestää jopa useita tunteja. Vuonna 2017 perustettu Bitcoin Cash saikin alkunsa juuri tästä puutteesta johtuen.

Bitcoin Cash tulevaisuus

Bitcoin Cash on pitänyt pintansa yhtenä maailman tunnetuimmista kryptovaluutoista, ehkä johtuen kuuluisasta isoveljestään. Mutta ei pidä ajatella että Bitcoin Cash olisi vain Bitcoinin varjossa kasvava kolikko, toimintaperiaatteeltaan P-to-P-maksuliikenne tuottaa erittäin paljon sujuvuutta sekä se on yleistynyt todella paljon verkkokauppojen maksuvälineenä.

Heidän tavoitteenaan on tuoda maailmaan vakaa sekä luotettava raha tuomaan kuluttajille halpa ja hyvä vaihtoehto kryptomaksamiseen. Tulevaisuus näyttää todella valoisalta rajattoman kasvun, jatkuvan innovoinnin sekä maailmanlaajuisen käyttöönoton myötä.

Tällä hetkellä Bitcoin on virtuaalivaluutoista ehdoton ykkönen, mutta tulevaisuudessa on erittäin mahdollista että joku muu kryptovaluutta kuroo eroa umpeen tai jopa ohittaa Bitcoinin. Todennäköisimpiä haastajia lienevät Litecoin tai Ethereum. Markkinoilla on myös valtavan suosion saavuttaneita hypekolikoita, mutta vielä on varsin aikaista kuvitella heistä isommille kolikoille haastajaa.

Tämänkaltaiset muutokset eivät kuitenkaan tapahdu yhdessä yössä, vaan aktiivisesti markkinoita seuraava sijoittaja saattaa pystyä ennakoimaan markkinoiden kehittymistä.

Kuinka osta virtuaalivaluuttaa

Bitcoin Cashin ostaminen onnistuu monen eri kryptopörssin kautta erittäin helposti. Eri sivustoilla saattaa kuitenkin olla eri kuluja, joten tästä syystä kauppapaikka kannattaa valita tarkasti. Ostakryptoja.com suosittelee eToron kautta sijoittamista, sillä se on halpa, luotettava sekä helppo paikka päästä alkuun.

  1. Rekisteröity tästä
  2. Tee talletus. Voit tallettaa joko suoraan verkkopankista tai yleisimmillä maksukorteilla.
  3. Osta virtuaalivaluuttaa

Nyt voit onnitella itseäsi, sillä olet nyt virtuaalivaluutta sijoittaja!

Älä ikinä osta virtuaalivaluuttaa enemmän kuin sinulla on vara menettää! Kryptosijoittaminen on todella riskialtista sijoittamista.